Κτίριο Orbit, με προϊόντα vitruvit

Πρόκειται για την αναμόρφωση κτιρίου εννέα ορόφων που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στους Αμπελόκηπους, στην καρδιά της Αθήνας.

Στον κεντρικό άξονα σχεδιάζεται η είσοδος και το λόμπι, ενώ πίσω υπάρχουν ανοιχτοί χώροι εκτόνωσης, χώροι διαλείμματος και συνάντησης των εργαζομένων. Βιοκλιματικά στέγαστρα σε λευκές ζώνες διατρέχουν το κτίριο προσφέροντας σκίαση τους γραφειακούς χώρους, ενώ τα εξωτερικά κλιμακοστάσια επενδύονται με κατακόρυφους κήπους. Τα δάπεδα και οι τοίχοι του εμβηματικού αυτού κτιρίου έχουν επενδυθεί με πλακίδια από τη μεγάλη συλλογή πλακιδίων της vitruvit ενώ τους χώρους είδη υγιεινής εξυπηρετούν μπαταρίες και είδη επίσης από τη δική μας γκάμα. Μονον η απόλυτη κατασκευαστική αρτιότητα, το διαχρονικό design και εξαιρετική λειτουργικότητα έχουν θέση σε ένα τέτοιο έργο και η vitruvit έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί.

Επιστροφη στο αρχειο νεων       Επιστροφη στην αρχικη σελιδα

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.