ΝΕΑ ΕΡΓΑ VITRUVIT

Με μεγάλη χαρά (ιδιαίτερα λόγω των συνθηκών που επικρατούν στον Τουρισμό εξ’ αιτίας της πανδημίας COVID - 19) παρουσιάζουμε 2 μεγάλα έργα που παραδόθηκαν φέτος την άνοιξη στο κοινό με προϊόντα vitruvit.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία ibis styles central Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης και Robinson club Ierapetra στην Ιεράπετρα. Η vitruvit εφοδίασε τα δωμάτια αυτών των ξενοδοχείων με είδη υγιεινής (νιπτήρες Slash και Padua, μπαταρίες Block και Link) προσθέτοντας με την ποιότητα, το design και την λειτουργικότητα των προϊόντων της στο ήδη υψηλό επίπεδο εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων.

Συμμετείχαμε με συνέπεια στο όραμα και τον αγώνα των συνεργατών μας από το στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και την τελική φάση της πραγματοποίησής του. Καλύψαμε στο έπακρο τις υψηλές απαιτήσεις των έργων, παρέχοντας προϊόντα με σύγχρονο σχεδιασμό και κατασκευαστική αρτιότητα, πάντα με συνέπεια στην συνεργασία και τους χρόνους.

Με 55 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούμε. Και συνεχίζουμε καλύτερα.

 

Ibis Hotel

Ibis Hotel

Ibis Hotel

Ibis Hotel

Ibis Hotel

Ibis Hotel

Robinson club

Robinson club

Robinson club

Robinson club

Robinson club

Robinson club

Επιστροφη στο αρχειο νεων       Επιστροφη στην αρχικη σελιδα

 

 

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.