Η VITRUVIT ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Από 1.1.2020 το δυναμικό και οι δραστηριότητες της ΘΕΡΜΟΛΙΘ, εταιρίας του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ενσωματώνονται σε αυτά της Vitruvit, με στόχο ακόμη δυναμικότερη πορεία προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των ημερών.

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΛΙΘ Α.Ε. ιδρύεται το 1998 στις Καλύβες Χαλκιδικής  με κύριο αντικείμενο την παραγωγή πυρίμαχων μαζών για τη βιομηχανία και την εκμετάλλευση κοιτασμάτων ολιβίνη. Σύντομα εδραιώνεται στην Ελληνική αγορά ως παραγωγός προϊόντων υψηλής ποιότητας και για μια δεκαετία, προμηθεύει το σύνολο των χαλυβουργείων της Ελλάδος εξάγοντας το 60% των προϊόντων της σε Ε.Ε., τα Βαλκάνια και την Αφρική. Με μια σειρά επενδύσεων αυξάνει την παραγωγή και επεκτείνεται σε νέες αγορές. Μεταβιβάζοντας το 70% των μετοχών της στην εταιρεία ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. μέλος του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ, αποκτά πρόσβαση σε λιμενικό σταθμό φόρτωσης αδρανών χύδην, ωφελούμενη έτσι από συνέργιες στους τομείς των πωλήσεων και των logistics. Μέχρι τις ημέρες μας ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία κατακτώντας σημαντική θέση στην παγκόσμια αγορά βιομηχανικών πυρίμαχων υλικών.

Με ξεχωριστή χαρά υποδεχόμαστε στις τάξεις μας το δυναμικό της ΘΕΡΜOΛΙΘ και μαζί χαράσσουμε δυναμικά νέα πορεία και στόχους προς το μέλλον που μας αξίζει.

 

 

Επιστροφη στο αρχειο νεων       Επιστροφη στην αρχικη σελιδα

 

 

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.