Δωρέα στο ΓΕΛ Τεγέας

Με χαρά και αίσθηση καθήκοντος συμβάλλαμε στις εργασίες αναβάθμισης των τουαλετών & τη δημιουργία τουαλετών Α.Μ.Ε.Α. στο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Τεγέας.

Την Τρίτη 12.01.2021 παραδόθηκαν στους μαθητές του ΓΕΛ Τεγέας οι πλήρως αναβαθμισμένες τουαλέτες του σχολείου, καθώς και το νέο WC με ειδική πρόσβαση για μαθητές A.M.E.A. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο που το σχολείο παρέμεινε κλειστό λόγω της πανδημίας covid -19, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Τεγέας και του Διευθυντή του Σχολείου, κ. Παναγιώτη Δημητρέλη. Το συνολικό κόστος των εργασιών, που υπερέβη το ποσό των 23.000 ευρώ, καλύφθηκε με οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος και με τη συμβολή της εταιρίας Vitruvit AE (δωρεά υλικών αξίας άνω των 5.000 ευρώ) προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Τεγέας.

Επιστροφη στο αρχειο νεων       Επιστροφη στην αρχικη σελιδα

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.