Η VITRUVIT στην έκθεση XENIA 2017

Συμμετοχή στην έκθεση XENIA 2017 στις 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo

Η ελληνική βιομηχανία ειδών υγιεινής και πλακιδίων VITRUVIT A.E. συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση XENIA που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ με πάνω από 500 εκθέτες!
Η Xenia είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-26-27 Νοεμβρίου 2017, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, το Metropolitan Expo και πρόκειται να αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό forum για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα.
Σας περιμένουμε για να δούμε και να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας σε ό,τι αφορά τα είδη υγιεινής, πλακάκια, εντοιχιζόμενα καζανάκια, αξεσουάρ μπάνιου και μπαταρίες. Στη Vitruvit μπορείτε να βρείτε λύσεις που συνδυάζουν το design με την ποιότητα, κι όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Θα μας βρείτε στο Hall 4, Stand A01!

Κατεβάστε το έντυπο με τις προτάσεις ανακαίνισης της VITRUVIT

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.